Overnachting kleine groepen

De kleine groepen (niet de mini’s) gaan dit jaar ook weer gezellig overnachten op dinsdagavond. We slapen dit jaar in de sporthal van Roosteren! Dit lijkt misschien spannend, maar de ervaring van afgelopen jaren leert dat dit vooral beregezellig is. We gaan dinsdagavond ook nog samen een hapje eten (Oh, wat zou toch weer op het menu staan!), dan hoef je dat thuis al niet te doen.

De leiding van de kleine groepen spreekt voor de rest alles met de ouders af. Wordt er iemand onverwacht ziek of krijgt men last van vreselijke heimwee, dan kan ervoor gezorgd worden dat diegene lekker thuis in zijn bed kan kruipen. We proberen natuurlijk met zijn allen te overnachten. Hiervoor is het belangrijk dat we een telefoonnummer hebben waarop papa of mama bereikt kunnen worden, zelfs als het al vrij laat in de avond is.

Benodigdheden voor de overnachting kleine groepen:

  • Een slaapzak met eventueel een hoofdkussen
  • Een matje of luchtbed
  • Toiletspullen en pyjama
  • Extra (droge) kleren
  • Regenjas

De spullen voor de overnachting van de kleine groepen kunnen worden meegebracht naar de sporthal op dinsdag om 18.30u en aan het einde van de woensdagmiddag kunnen die opgehaald worden op de KVW-wei tussen 16.00u – 16.30u.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar info@kvwroosteren.nl.