Overnachting grote groepen

De grote groepen overnachten op een, voor nu, nog onbekende locatie. Hier gaan ze naartoe met de fiets op dinsdagmiddag. De lijding van de groep is wel op de hoogte van het overnachtingsadres en weet ook al de route. Zorg dat je fiets in orde is! Onderweg krijgt iedereen ook nog wat te drinken. We fietsen altijd! Ook bij regen of heel warm weer. Bij zeer warm weer zorgen wij voor extra flesjes water voor onderweg en stoppen we ook vaker om iedereen van drinken te voorzien.

Op het overnachtingsadres krijgen de kinderen op dinsdagavond nog een warme maaltijd, wanneer iedereen honger heeft gekregen van de fietstocht!

Benodigdheden voor de overnachting grote groepen: 

  • Een goede fiets met alles erop en eraan! Dus ook een fietsbel en verlichting.
  • Als je een bidon met drinken op je fiets mee kunt nemen, dan mag dat. Dit hoeft niet persé, wij zorgen ook voor drinken onderweg.
  • Een slaapzak, luchtbed of campingmatrasje en eventueel een hoofdkussen (bedden zijn niet aanwezig)
  • Toiletspullen, handdoek en pyjama
  • Regenjas en e.v. regenkleren
  • Dichte schoenen (die vies mogen worden), lange broek, lange mouwen en e.v. een pet om een bosactiviteit te doen.
  • Makkelijke kleren voor in de sporten en/of ravotten.
  • Bij zeer goed en warm weer is het niet onverstandig om zwemkleding/reservekleding of iets dergelijks mee te nemen voor het geval we waterspelletjes gaan doen.

Wat betreft de overnachting hoef je je helemaal niet druk te maken! We gaan met de hele groep naar het overnachtingsadres waar we allerlei activiteiten gaan doen. We vertrekken op dinsdagmiddag al, zodat er nog voldoende energie over is voor de avond. Wordt er iemand onverwacht ziek of krijgt men last van vreselijke heimwee, dan kan ervoor gezorgd worden dat diegene lekker thuis in zijn bed kan kruipen. We proberen natuurlijk met zijn allen te overnachten.

De spullen die je nodig hebt op overnachting kunnen op dinsdag na de middagpauze vanaf 13:00u worden gebracht. Die worden met een busje/aanhanger gebracht. Zorg er voor dat alles in tassen past zodat er geen losse spullen rondslingeren. Waardevolle spullen zijn niet nodig en kun je het beste thuis laten. Labels of naamkaartjes zijn ook geen overbodige luxe! Op die manier kunnen we makkelijk zien welke spullen van wie zijn.

Het ophalen van de spullen kan op woensdag tussen 16:00u – 16.30u. Auto’s zijn op de wei niet toegestaan dus zorg te voet even voor vervoer tussen de straat en de tent.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar info@kvwroosteren.nl.